K U F E R E K różności
Obserwatorzy
poniedziałek, 1 marca 2010
Koziołki
- parówki (najlepiej Berlinki) pokroić na 4 części
- każdą część naciąć z obydwu stron na krzyż
- obrumienić na gorącym tłuszczu
- posypać startym żółtym serem i zapiec
- podawać polane ketchupem i posypane natką
Pychotka ! :)
1 komentarz:
Sabina
pisze...
mniam, mniam, pychotka... uwielbiam Koziołki :)
7 marca 2010 09:36
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Fazy Księżyca
CURRENT MOON
lunar phase
Odwiedzający
Feedjit Live Blog Stats
1 komentarz:
mniam, mniam, pychotka... uwielbiam Koziołki :)
Prześlij komentarz